Menu Content/Inhalt
Kaféer og resturanter Skriv ut E-post
 cafe8.jpg

Knapt noen annen brukergruppe har vel tilegnet seg og nyttiggjort seg fordelene med kavartsvarmer- teknologien mer enn denne. Den rigide "røykeloven" som ble innført i Norge sommeren 2004, og i Sverige sommeren 2005, frampovoserte raske tiltak for mange resturanger og utendørs serveringssteder. 

 cafe2.jpg Kvartsvarmere, eller varmelamper ble tilnærmet obligatorisk for å kunne gi en tilfredstillende varme utendørs samtidig som røykelovens krav til fir lufting skulle tilfredstilles! Vi finner eksempler på serveringsteder som har hundretalls kvartsvarmere, og som har full utnyttelse av sine utendørs serveringsplasser hele vinteren!
 cafe3.jpg Dette er den klart mest kostnadsrasjonelle løsningen sammenignet med gassdrevne varmere, samtidig som de frigjør gulvplass og forenkler hverdagen for både gjester og serveringspersonell, fritar restaurantene og forenkler hverdagen for både gjester og serveringspersonell, fritar resturantene for logistikkproblemmer relatert til lagring og bytte av gassbeholdere, etc. 
 cafe9.jpg

Se nærmere på våre modeller!

Kan moneres ubeskyttet mot regn:
Algarve 1.3 kW og 2,0 kW

Må ha overbygg eller beskyttelse mot regn:
Rio 1,5 kW og 2,0 kW
Sorrento 1,5 kW og 2,0 kW

  

 

   
 
Blue Sky AS, Tlf 23 38 31 90, Faks 94 77 08 86
Copyright Blue-Sky AS
designed by www.madeyourweb.com