Menu Content/Inhalt
Kvartsvarmer: Algarve 5 Skriv ut E-post
Produktnavn: Ny Algarve 513
Art.nr.:

 

 

Tekniske data:

Styrke: 1,3 kW
Min. anbefalte monteringshøyde: 2,0 m
Minimum avstand fra tak: 0,3 m
Min. avstand fra sidevegg: 1,0 m
Dimensjoner (BxHxD):
391 x 99 x 83 mm
Vekt: 2,4 Kg
Inntrengningsbeskyttelse: IPX5
Fargevarianter: Sort, sølv og hvit

 

Produktfakta:

Allsidig, nett og elegant varmelampe / terrassevarmer som passer inn stilmessig både til innendørs og utendørs miljøer, samtidig som den tilbyr god varme i svært ulike installasjoner. med en høykvalitets spektral aluminium spredningsreflektor.

Leveres standard med en sentral svivel brakett og L-formet veggbrakett. Algarve 5 er egnet for montering i vinkel, så det er ideell for paraply / parasoll bruk. Utstyrt med beskyttelsesgitter og reflektorkasse i presset aluminium.Kan monteres med automatisk timer, bevegelses sensor eller ulike kontrollere Dekningsområde ca. 10m2

Gjennomsnittlig levetid på element: 5000 timer!


Lave driftskostnader, varig og uavhengig av vær. Pålitelig, driftssikker og effektiv. Behagelig og allsidig, umiddelbar og retningsstyrt varme. Sikker og luktfri. Tilnærmet vedlikeholdsfri. Miljøvennlig med varmt, innbydende lys.

 

Visste du

Kvartsvarmere skiller seg likevel fra solvarmen, ved at det ikke finnes ultraviolett stråling eller andre skadelige stråler fra varmerne.

OBS!

Vær oppmerksom på at kvartsvarmere har startstrøm! Det første mikrosekundet trekker lampen mellom 7 og 8 ganger strøm i forhold til ved drift. Dette er ikke noe problem ved bruk av en enkel 1.5kW lampe på en 10A kurs, selv med en ”B”-sikring. Men ved bruk av 16A sikringen på 2,0kW lampe må man bruke tregere sikring. Likeledes når man kobler flere varmere på samme kurs og starter disse samtidig med en bryter, så må kursen og sikringene dimensjoneres ihht. dette.
Blue Sky AS, Tlf 23 38 31 90, Faks 94 77 08 86
Copyright Blue-Sky AS
designed by www.madeyourweb.com